Hoogeveen – Gun uw kapotte artikel een tweede leven en neem het mee op zaterdag 24 juni tussen 11 en half 4 naar Repair Café Hoogeveen in kringloopwarenhuis Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

Dat spaart het milieu en u geld uit. Vrijwilligers staan klaar om met u te proberen maximaal twee artikelen te repareren en vaak lukt dat! Komt u alstublieft met schone artikelen en niet met bijvoorbeeld. een broek vol vlekken, aangekoekte mixer, stofzuiger met boordevolle stofzuiger-zak of vette frituurpan. Heeft u hulp nodig om bijvoorbeeld. een lange broek korter te maken, wilt u dan de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? En graag zelf de oude rits er uithalen als u hulp wilt bij het inzetten van een nieuwe rits.

Van half 2 tot half 4 kunt u ook langskomen voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of de verwijdering van overbodige software. Vergeet s.v.p. niet uw gebruikersnamen en wachtwoorden van bijvoorbeeld. uw e-mail of mobiel mee te nemen voor het geval dat nodig mocht zijn. Het repareren van monitoren is helaas niet mogelijk.

Reparaties en advies zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage om ontbrekend gereedschap te kunnen kopen wordt erg gewaardeerd. Hiermee hopen we nog meer mensen nog beter te kunnen helpen!

Voor meer informatie over Repair Café Hoogeveen, zie s.v.p. onze site www.repaircafe-hoogeveen.nl.

Geef een reactie