Hoogeveen – Voor wie niet zo handig is of helemaal niet handig is, maar wel iets heeft dat kapot is, is er zaterdag 25 juli van 11 tot half 4 weer een Repair Café in Het GOED aan de Gratamastraat 12 in Hoogeveen.150425 Repair Café_10

De 16 vrijwilligers zijn u dan graag van dienst om met u te proberen het artikel te repareren. We kunnen niet garanderen dat reparatie lukt, maar doen vanzelfsprekend ons uiterste best. We verzoeken u vriendelijk wel met een schoon artikel te komen en niet met bijv. een vette frituurpan, bezwete bloes of stofzuiger met overvolle stofzuigerzak.

Van 11 tot 1 is er ook een vrijwilliger beschikbaar voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij het installeren van zelf meegenomen originele software of het verwijderen van overbodige software.

En bent u na afloop tevreden? Dan ontvangt Repair Café Hoogeveen graag uw vrijwillige bijdrage om daarmee nog ontbrekend gereedschap aan te kunnen schaffen.

Kringloopwinkel Het GOED is natuurlijk zelf zaterdag 25 juli ook gewoon geopend, met voor alle bezoekers van winkel of Repair Café gratis koffie en thee. Kortom, graag tot ziens bij het Repair Café of Het GOED!

Door Henk Boer

Geef een reactie