Hoogeveen – Gun uw kapotte artikel een tweede leven en neem het mee op zaterdag 25 juni tussen 11 en half 4 naar Repair Café Hoogeveen in kringloopwarenhuis Het GOED aan de Kanaalweg 2 in Hoogeveen.

160227 RC_23
Samen repareren

Dat spaart het milieu en geld uit. De vrijwilligers staan voor u klaar om met u te proberen maximaal twee artikelen te repareren.
Komt u alstublieft met een schoon artikel en niet met bijvoorbeeld. Een broek vol vlekken, aangekoekte mixers, stofzuiger boordevolle stofzuigerzak of vette frituurpan.

Heeft u hulp nodig om bijvoorbeeld, een broek korter laten maken, wilt u dan de gewenste lengte afspelden of het aantal in te korten cm aangeven? En verwijder oude ritsen, als u hulp wilt bij het inzetten van een nieuwe rits. De mensen van het Repair Café stellen het op prijs dat er samen wordt gerepareerd.

Computer Problemen
Van 11 tot 1uur is er een vrijwilliger beschikbaar, voor kleine computerproblemen en -vragen zoals hulp bij installeren. Van door u zelf meegenomen originele software. Of de te verwijderen overbodige software. En vergeet niet!! Uw gebruikersnamen en wachtwoorden, voor e-mail of mobieltje mee te nemen als dat nodig zou kunnen zijn. Het repareren van monitoren is helaas niet mogelijk.

Bijdrage
Reparaties en advies zijn gratis. Maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Om het ontbrekende gereedschappen zo te kunnen aanschaffen, En zo hopen we nog meer klanten beter te kunnen helpen.

Door Henk Boer

Geef een reactie