Hoogeveen – Zin in de zomer; dat hadden we! En we kregen er nog steeds meer zin in, door alles wat iedereen aankwam dragen aan ideeën om te doen in onze tuin; Het land van ooit.

5-mijl-ellipti-go-rijden (23)-1

Het Land van ooit is ontstaan en gegroeid door de jaren heen.
Ooit hebben we het land gekocht, ooit wisten we wat we er mee gingen doen, en ooit is het af; dus nooit, want onze tuin blijft veranderen, vernieuwen wisselen, omdat we erin leven maar ook daardoor leven. Het geeft ons positieve energie. Dit wilden we met anderen delen.

De natuur is zo wonderlijk mooi gemaakt, en dat wij er gebruik van mogen maken, om te genieten, te ontspannen, te bewegen en te ontmoeten, is een voorrecht. Het Land van ooit is het hele jaar door anders en elk jaargetijde heeft zijn charme; spelen, sporten, schaatsen, bloemen plukken, tuinieren, naar dieren kijken en luisteren mensen ontmoeten, samen eten en drinken, maar ook anderen uitnodigen om er samen van te genieten.

Dat laatste hebben we zaterdag 11 juni gedaan.
In onze tuin stonden ongeveer 35 standhouders die ieder voor zich een bijzonder doel hebben. De een heeft een hobby, de ander wil geld bij elkaar halen voor hun vereniging of club, er zijn ook pas opgestarte kleine bedrijfjes, die bekendheid behoeven, nog weer een ander knutselt, bakt, timmert en verkoopt voor een goed doel in binnen of buitenland. Fantastisch om mee te mogen werken aan ieders doel.

Ons doel is bereikt, en vele anderen ook.
We genieten na van zoveel fijne, gezellige, spontane ontmoetingen, gesprekjes en vrolijke gezichten.Dit krijgt vast een vervolg; elk jaar krijgen we na een koude winter en een frisse lente altijd weer: “zin in de zomer”.

5-mijl-ellipti-go-rijden (51)-1 5-mijl-ellipti-go-rijden (36)-1 5-mijl-ellipti-go-rijden (31)-1 5-mijl-ellipti-go-rijden (24)-1  5-mijl-ellipti-go-rijden (13)-1 5-mijl-ellipti-go-rijden (14)-1 5-mijl-ellipti-go-rijden (03)-1 5-mijl-ellipti-go-rijden (02)-1

Door Henk Boer

Geef een reactie